e-okul

19 Eylül 2012 Çarşamba

Sony Ericsson Xperia Neo

Elimize oldukça iyi oturuyor, küçük Sony Ericsson Xperia Neo cep telefonu ve 8.1-megapiksel kamera kadar onun 125g ağırlık için beklediğiniz ötesinde fotografik becerilerini sunuyoruz. Çoklu dokunmatik Reality ekrana sahip 3.7-inç ekran Mobile Bravia teknolojisi renk bilge güzel ve keskin, ve faydaları. Ancak bize ol 'el-as-a-güneş-bloker hareket çekmek zorunda olan doğrudan güneş ışığı kötü bu ücretleri. Telefonu tek elle rahat kullanmak için yeterince küçük, bu yüzden böyle bir Samsung Galaxy S2 taşıma AMOLED ve Retina ekran teknolojisi ile Apple iPhone 4 gibi akıllı telefonlar ile, aslında büyük bir sorun değil, ama, biz gerçekten sorunlarınız edilmelidir doğrudan güneş ışığından daha fazla? Ama hareket, posterior ve iyi dağıtılmış ağırlığı kavisli (bizim için mavi) yarı-anodize kaplama, en azından ele çok iyi oturuyor demektir. Kilit / güç tuşu, ses rocker ve - skor! - Yumuşak bir kamera tuşu tüm 13mm kalınlığında şasi gümüş sağ tarafında yaşıyor. Bu telefonların ince değil, ama derinlik onu avuç içinde güzel bir katı hissi verir ve ceplerine kolayca kayma (4.7 inç veya 116mm) kadar kısa. Ön biz Ev, Menü ve Geri düğmeleri var, artı iyi Sony Ericsson Xperia Neo bir ön bakan kamera sıkar ve yakınlık ve ışık sensörleri. Arka tarafta, tabii ki, biz konser bazı şüphelenmeyen grup üyeleri kör olabilir hangi ile, 8.1 megapiksel kamera ve flaş bir canavar yukarida adi var. Tüh. 369 £ civarında SIM-free geliyor, onun küçük çerçeve içine bir sürü uyan bir orta sınıf akıllı telefon bulunuyor. Gingerbread 2.3 Koşu, mini-HDMI üzerinden büyük bir ekranda video görmek zevk olmalıdır 8MP kamera, ve bir multi-touch 3.7-inç ekran da var. Akıllı telefonunuz bu iş için daha oynamak için daha fazla ise Xperia Neo kesinlikle kendi ortam sunan üzerine eğilir, ama ne için buna değer, bazı oldukça iyi şeyler var, ve büyük.

Read more...

Yatak Odasında Müzik Dinlemek

Yatak odası insanların en özel anlarını yaşadıkları odadır. Tartışmasız bu odada keyifli dakikalar geçirmek herkesin isteyeceği bir şeydir. Odadaki yatak odası takımı, gardroplar ve diğer mobilyalar.. Hepsi güzel olsa bile iyi bir müzik olmadan bir eksiklik hissedeceğiniz aşikardır. Yatak odasında o anki ruh halinize göre değişik müzikler dinleyebilirsiniz. Sabah erken kalktığınızda hafif neşeli bir müzik dinlemek güne neşe ile başlamanıza yardımcı olacaktır. Akşam uykuya dalmadan önce de klasik müzik dinleyebilirsiniz. Gecenin ortasında partnerinizle sevişirken ise önce hafif başlayıp sonradan hızlanan yüksek tempolu müzikler sizi coşturacaktır. Ünlü sanatçı Tanju Okan eski yıllarda bir gazeteye verdiği röportajda yatak odasında müzik dinlemenin keyfini şu cümlelerle açıklıyordu: “Yatak odamda müzik dinlemek bana öyle zevk veriyor ki kuş olup uçmak bile bana bu kadar zevk veremezdi”. 

Şimdilerde bir de reklam müziği aldı başını gidiyor. Aşkın Nur Yengi’nin popüler olduğu zamanlardan kalan bir şarkı, Ay İnanmıyorum. O şarkıyı İstikbal Mobilya reklam müziği olarak seçmiş. Elbette şarkıyı da Aşkın Nur Yengi’ye söyletiyor. İstikbal alana LCD bedava darısı başıma ay inanmıyorum diyor yılların sanatçısı. Aslında düşününce bayağı mantıklı geliyor bize. Yatak odasında yatağın karşısında bir LCD dursa fena mı olur? Neden olmasın? Yatak odasını yenilemeyi düşünenler için kaçınılmaz fırsat. Gidip bir İstikbal bayiine ürünleri inceleyin. Gerçekten Türkiye standartlarının çok üstünde.

Read more...

Müslümanların Masumiyeti Filmi

Müslümanların masumiyeti bir anti-İslam filmi, [1] 2012 yılında YouTube'da yazılmıştır alıntıları olan [2].Ilk kayıt herhangi bir dini referanslarla bir betik kullanarak, başlık Desert Warrior altında 2011 yılında yapıldı; Muhammed hakkında içerik dublaj tarafından, aktörler 'bilgisi olmadan, post prodüksiyon eklendi.Film kendi tanımladıkları bir danışmana göre, bir uzun metrajlı filmi oldu ve kamu-Hollywood, Kaliforniya'da kiralık bir tiyatro daha az on kişilik bir izleyici altında başlık Masumiyet sadece bir kez gösterildi Bn bir Ladin. [sic] [3] [4] filmi iddia Nakoula Basseley Nakoula, takma adı "Sam basil" kullanılan bir sabıka kaydı, bir Mısır doğumlu Kıpti Hıristiyan tarafından üretildi. [5] [6] [7] [8 ] Daha uzun bir film önizleme veya "römork" olduğu iddia uzunluğu yaklaşık 14 dakika Videolar "Sam basil" [9] adlı bir kullanıcı tarafından Temmuz 2012 yılında YouTube'a yüklenen edildi başlıkları altında Gerçek Muhammed'in Hayatı ve Muhammed Filmin.Arapça dublajlı Fragmanlar erken Eylül 2012 yılında yükledi edildi [9] Mısır-Amerikan blogger ve Kıpti Hıristiyan Morris Sadek ve yayılması. [10] 8 Eylül 2012 tarihinde, YouTube video bir alıntı Al-Nas TV'de yayınlandı Mısırlı bir İslamcı televizyon istasyonu, [11] daha önce "dini veya mezhepsel nefretin teşvik" için askıya aldı. [12] [13] filmi karşıtı gösteriler ve şiddet içerikli protestolar Mısır ve Libya'da 11 Eylül'de patlak verdi.Protestolar şu günlerde Yemen ve diğer Arap ve Müslüman ülkelere yayılmış ve ABD konsolosluk ve büyükelçiliklerine saldırı dahil. ABD Büyükelçisi Christopher J. Stevens ve diğer üç Amerikalıların ölümüyle sonuçlanan Bingazi, Libya 'daki ABD konsolosluğuna 11 Eylül 2012 tarihinde bir askeri tarzı saldırı filmi nedeniyle spontan protesto edilmiş, daha ziyade olabilir olmayabilirABD ve Libyalı yetkililer göre, önceden planlanmıştır.

Read more...

14 Eylül 2012 Cuma

Müslümanların Masumiyeti

Innocence of Muslims (Türkçe tercümesi: Müslümanların Masumiyeti), önceleri Desert Warriors ile Innocence of Bin Laden adıyla anıldı, 2012 yapımı İslâm karşıtı[2] düşük bütçeli film. Film, söylenilenlere göre İslâm peygamberi Muhammed'in yaşamı hakkındadır. Kanıtlarla ulaşılan ve "Sam Bacile" ile "Alan Roberts" takma adlarını kullanan Mısırlı Amerikan Hıristiyan Nakoula Basseley Nakoula, filmin yönetmenliğini yaptı ve filmde görünen aktörleri kandırarak onları yapımda oynattı.
Filmin iki tanıtım videosu, 1 ila 2 Temmuz'da YouTube'da yayınlandı. Videolar, Arapça olarak dublajlandı ve sonra Mısırlı bir Amerikalı blogger tarafından yayıldı. 8 Eylül'de Mısırlı bir siyasi parti tarafından kınandı ve bir-iki dakikalık alıntı Mısır televizyonunda gösterildi. 11 Eylül 2012 tarihinde ABD'ye diplomatik amaçlarla saldırılar yapıldı ve sonraki günler, diğer milletlere de yayıldı. Bu saldırılardan biri Kahire, Mısır'daki Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği'ndeki kargaşaydı. Diğer saldırılar Bingazi, Libya'da ve başta ABD konsolosluğunda meydana geldi. Büyükelçi Christopher Stevens dahil olmak üzere ABD diplomatik personelinden en az dört kişi öldü

Read more...

Müslümanların Masumiyeti Filmi

İşte bu film olacak şey değil. Gerçekten çok kötü bir film Müslümanların Masumiyeti isimli film, bütün müslümanların tepkisini çekti. Dünya üzerinde ekseriyetle ortadoğuda yaşamakta olan müslümanlar filme büyük tepki gösterdi. Masumiyet açısından oldukça kaygı verici olan filmde esas anlamda masumluktan bahsedilmiyor. Ağır bir şekilde müslümanların aşağılandığı filmde müslümanların kötü bir toplum olduğu imajı çizilmeye çalışılıyor.
Masumiyet denince akla bir de Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi adlı kitabı ve buna bağlı olarak kurduğu Masumiyet Müzesi adlı müze de akıllara geliyor. Nobel Ödülü alan Orhan Pamuk acaba bu filme ne diyeek? Müslümanların Masumiyetini kötüye kullanmak isteyen siyonist örgütler arasında çıkan tartışmalardan bu yana bağlanmaktan korkan sevgililer gibi masum olduğunu bilmiyorlar mı? Sezen Aksu'nun Masum Değiliz adlı şarkısı da çok sevildi, ama elbette Sezen'in kastettiği bu tarz bir masumiyet değildi.

Read more...

7 Eylül 2012 Cuma

Uzay Yolu: Orijinal Seri

Uzay yolunun pek çok serisi vardır. Gel gör ki orijinal seri en güzelidir. Uzay evrendeki en büyük boşluktur. Sonunu kimse bilememektedir. Şimdi diyeceksiniz ki uzay yolunu kim yapar. Efendim demiryolunu demiryolu işçileri yaptığına göre uzay yolunu uzayyolu işçileri yapacak diyeceksiniz ama ki öyle değildir. Uzay yolu diye bir yol yoktur ki asfalt falan dökülemez. Asfaltın ham maddesi zaten petroldür. Petrol de dünyada yaşayıp ölmüş canlıların artıklarının bakteriler tarafından uzun yıllarda parçalanmasıyla oluşur. Uzayda da yaşam olmadığı için petrol çıkması ve asfalt dökülüp yol yapılması bu sebeple mümkün değildir.
Kıyamet kopunca Amerikalılar Uzay'a taşınacak. İşte o zaman ay üzerine yeni bir gezegen inşaa edecekler. Bu sebeple işte Amerika bütün ülkelere saldırmaktadır. Bütün ülkelere saldırıp onların petrolünü almaktadır çünkü o petrol ile kıyamet anında ay'a asfalt dökecektir. Bu bilgi ilk defa burada açıklanmış olup uzay yolu çok kaliteli bir yoldur.

Read more...

6 Eylül 2012 Perşembe

Seda Önder Alişan Aşkı

Bu içeriği sildirebilirsiniz. Sildirmek için elektronikokul@gmail.com adresine mail atın.

Read more...

3 Eylül 2012 Pazartesi

Tefal ActiFry Çok Güzel

Tefal'in eski sloganını bilmeyen var mı? Tefal, sen her şeyi düşünürsün. Çok güzel bir slogandı annelerimiz hayran hayran bakardı reklamlarda. Özellikle de elektronik mutfak eşyaları müthişti. Daha sonra tefal kendini biraz bozdu. Sloganını da değiştirdi. Ne varsa sende var sloganını seçti. İyi mi yaptı kötü mü yaptı bilmeyiz ama Tefal'in son yüzyılda en iyi yaptığı şeylerden biri Tefal ActiFry. Böyle yaratıcı bir fritöz daha önce görmemiştik. Tefal Actifry ile gerçekten çok lezzetli yemekler pişirebiliyoruz. Üstelik kilo da almıyoruz çünkü çok az yağ kullanılıyor. Örneğin 1 kilogram patates kızartmasını sadece 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı ile kızartıyor actifry. İnanılmaz. Denemesi bedava. Ben de komşumda denedim gördüm. Sonuç muhteşem. Diğer fritözler gibi kilolarca yağa boğmuyor kızartmaları. Her kızartmada yeni yağ kullanarak kanser olma riskimiz de azalıyor. Çünkü tefal actifry dışındaki fritözlerde çok yağ harcanır ve bütçemiz el vermediği için aynı yağla defalarca kızartma yaparız. Sonuç olarak tefal, actifryla bir çığır açtı. Bu çığır hala açık, kapatılacağını da sanmıyoruz.

Read more...

Copyright 2009 e-okul. Hakkı varsa saklıdır.

Üste GİT