e-okul

29 Ocak 2013 Salı

İstikbal'den 5 yeni mağaza daha

İstikbal Mobilya, kriz söylentilerine inat son üç haftada 5 yeni mağaza açtı. Amasya, Adıyaman ve Adana illerinde açılan yeni mağazalarla Türkiye'deki bayi sayısını 824'e yükselten marka, bu sayıyı yıl sonuna kadar 830'a çıkartmayı hedefliyor. Ortalama büyüklükleri 3 bin ila 7,5 bin metrekare civarında olan yeni mağazalar, markanın yeni konseptine uygun özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Read more...

28 Ocak 2013 Pazartesi

Tefal Actifry İle Nasıl Kilo Verdim?

Tefal Actifry ile yapabilecekleriniz çok fazla. Gerçekten tek bir kaşık ayçiçek yağı ile yaklaşık 1 kilogram patates kızartabiliyorsunuz. Bunu görmeden inanmak güç. Ben de görmeden önce kuşku ile bakıyordum ancak bir adet tefal actifry satın aldım ve gayet güzel bir ürün olduğunun farkına vardım. Dünya üzerindeki fritözler içinde en özel, en güzel olanı. Tefal actifry ile mükemmel kızartmalar pişirebiliyorum.
Kızartmayı çok seven bir insanım. Boyum 1.74 ve tefal actifryı almadan önce 83 kiloydum şimdi ise 54 kiloyum. Bence bu formumu tefal actifrya borçluyum. Çünkü onu kullandığımda yemeklerde çok çok az yağ kullanıyorum. Bu da vücudumun yağ oranının azalmasına yol açıyor. Gerçekten kilo vermek isteyenler varsa bu lezzetli yemekler yapan fritözü almalı. Fiyatı da öyle çok yüksek bir miktar değil, 200-300 lira civarı olması lazım ben ikinci el aldım ama sizlerin sıfır ürün almasını öneririm. Afiyet olsun, keyifli yemekler..

Read more...

İstikbal, bir ev 11 araba verecek

İstikbal Mobilya 'Mutluluğun Anahtarı İstik-bal'de' kampanyasıyla tüketicisine çekilişle 1 kişiye İstanbul'da Esenbahçe Konutları'nda bir daire, 11 kişiye Fiat Grande Punto 1.4 Actual Start–Stop 2011 model araç, 111 kişiye Apple iPad 16GB Wi-Fi 3G, 211 kişiye Vestel 32 VH 3004 32" LCD TV hediye ediyor. Kampanya 1 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak.

Read more...

27 Ocak 2013 Pazar

İstikbal, Ortadoğu'da büyüyor

Lübnan'ın Nabatieh ve Jiyeh kentlerinde iki yeni mağaza açan İstikbal, buradaki mağaza sayısını 7'ye çıkardı. Marka, önümüzdeki dönemde Trablus'ta da mağaza açmayı hedefliyor. İstikbal, daha önce Irak, Mısır, Suriye, Katar, Kuveyt, Fas ve diğer Arap ülkelerinde açtığı mağazaları ile Ortadoğu'da tanınan bir mobilya markası haline geldi.

Read more...

İstikbal'den fakire 1 milyon TL'lik yardım

Boydak Holding'in markalarından İstikbal Mobilya, Kimse Yok mu Derneği'ne 1 milyon lira yardımda bulundu. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, mevcut imkânları dahilinde birçok alanda sosyal sorumluluk projelerine destek verdiklerini, bu kapsamda bazı kurum ve kuruluşlara da yardımlar yaptıklarını söyledi. Holding olarak doğrudan kendilerinin ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşamadıklarını, bu amaç için kurulmuş olan ve başarılı çalışmalarla yardıma muhtaç her insana ulaşan Kimse Yok mu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile protokol imzalayarak daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmayı istediklerini ifade eden Boydak, "İstikbal'in 5 bine yakın 10 farklı ürün grubundan oluşan yaklaşık 1 milyon TL değerindeki yardımı, Kimse Yok mu Derneği tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak." dedi. Kimse Yok mu Derneği Başkanı Ünal Öztürk de bu dönemde Afrika kıtasına yardımların gündeme geldiğini, Somali başta olmak üzere pek çok Afrika ülkesine yardım ettiklerini kaydetti. Öztürk, "Fakat bunu yaparken, yurtiçindeki ihtiyaç sahiplerini de unutmamak gerekiyor. İlk önce yurtiçinde ihtiyaç sahibi kişilere ulaşıp sonra yurtdışına gitmemiz gerekiyor. İstikbal'in de yapmış olduğu yardımlar bu noktada oldukça önemlidir." ifadesini kullandı. Kuveyt türk'ten somali'ye 1 milyon lira Kuveyt Türk de Somali için personel ve müşterileri arasında başlattığı yardım kampanyasının yanı sıra kurum olarak da 1 milyon lira yardımda bulundu. Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, Somali halkının yaşadığı açlık ve yoksulluğun giderilmesine bir nebze olsun katkıda bulunmanın, üzüntülerini az da olsa hafiflettiğini belirtti.

Read more...

26 Ocak 2013 Cumartesi

İstikbal, üç ülkede beş mağaza açtı

Dünyanın farklı ülkelerinde açtığı mağazalarıyla büyümesini sürdüren İstikbal Mobilya, son üç haftada Fas, Avusturya ve Belçika'da 5 ayrı mağaza açılışı gerçekleştirdi. Kuzey Afrika'dan sonra Avrupa'da arka arkaya açtığı mağazalarla dikkat çeken marka, 2012 yılı sonuna kadar yurtdışında 30 yeni mağaza daha açacak. Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, bugün yurtdışında 250'yi aşkın mağazasıyla faaliyetlerini sürdüren İstikbal'in sektöre öncülük ettiğini ifade etti.

Read more...

25 Ocak 2013 Cuma

Boytaş, İstikbal ve Petkim’e kalite ödülü

“20. Ulusal Kalite Başarı Ödülleri’’, İşletmeler kategorisinde Boytaş, İstikbal ve Petkim, Kamu Yönetimi ve Hizmetleri kategorisinde ise Şanlıurfa ve Tarsus belediyelerine verildi. Yapılan açıklamaya göre, Ulusal Kalite Ödülleri, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) ile Türk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜSİAD) tarafından Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen törenle ödüller sahiplerine dağıtıldı. Törende, Büyük Ölçekli İşletmeler Kategorisi’nde Petkim Petrokimya, Büyük Ölçekli İşletmelerin Operasyonel Birim Kategorisi’nde Boytaş ve İstikbal, Kamu Yönetimi ve Hizmetleri Kategorisi’nde ise Şanlıurfa Belediyesi ve Tarsus Belediyesi Ulusal Kalite Başarı Ödülleri’nin sahibi oldu. Ödül sürecinde 5’i işletme, 5’i de kamu kurumu olmak üzere 10 başvurunun yapıldığı Ulusal Kalite Ödülü’nde 9 katılımcı finale kaldı. 108 değerlendiricinin çalışmaları neticesinde sonuca ulaşılan Ulusal Kalite Ödülü’nde, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği’nin başkanlığında 7 jüri üyesi görev aldı. Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Durman, Ulusal Kalite Ödülleri’nin, kalite alanında Türkiye’nin en büyük ve itibarlı kalite etkinliği olduğunu belirtti.

Read more...

24 Ocak 2013 Perşembe

3 ülkeye İstikbal ve Bellona mağazası

Avrupa’da arka arkaya açtığı yeni mağazalarıyla dikkat çeken İstikbal ve Bellona, İngiltere, Fransa ve Almanya’da gerçekleştirdiği yeni açılışlarıyla büyümesini sürdürüyor. Bölgede yaşayan Türklerin yanı sıra yabancı nüfusun da yoğun ilgi gösterdiği markalar, Euro bölgesindeki ekonomik daralmaya rağmen Avrupa’daki mağaza sayılarını artırmaya devam ediyor. İstikbal ve Bellona en son Londra, Berlin ve Bordeaux’da yeni mağaza açtı.

Read more...

19 Ocak 2013 Cumartesi

Yenibiris.com ödülleri sahibini buldu

yıl istihdama katkıda bulunan kurumsal üyelerine ödül veren Yenibiris.com, 9 Haziran’da Ankara firmalarına ödüllerinin verildiği törende sektörler bazında En Çok İlan Yayınlayan Firmalar ve En Çok Başvuru Alan Firmalar açıkladı. Yenibiris.com, Ankara'daki kurumsal üyeleri arasında yaptığı değerlendirme sonucu En Çok İlan Yayınlayan ve En Çok Başvuru Alan Firmaları ödüllendirdi. Yenibiris.com, 15 Haziran’da ise İstanbul'daki firmaları ödüllendirecek. Yenibiris.com Genel Koordinatörü Burçak Pak Yılmaz, ödül töreninde şöyle konuştu: “İstihdam anlamında ülkemizin hareketli bir döneme girmesi açısından, hem işverenlerin verdikleri ilanlardaki artış hem de yapılan başvurular büyük önem taşıyor. Aynı zamanda en fazla başvuruyu almak, şirketlerin işveren markası olarak da bulundukları sağlıklı konumun ve adayların gözündeki sağlam yerinin bir göstergesi. Bu canlanmada payı olan firmaları ödüllendirmek Yenibiris.com olarak bizleri çok mutlu ediyor. Bu değerlendirmede ilk sıralarda yer alan tüm firmaları yürekten tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.”

Read more...

Celal İle Ceren

celal ile ceren 30 yaş civarında yaşamını sürdüren Celal (Şahan Gökbakar) babasının mesleğini Kadıköy'de sürdüren bir elektrikçiyi canlandırıyor.
Aynı yaşta bulunan Ceren ise yaşlanmanın verdiği depresiflik ile mücadele ederken mobilyacılık ile uğraşıyor. Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar'dan yeni bir komedi filmi! Video açılmıyorsa: celal ile ceren izle Kaynak

Read more...

16 Ocak 2013 Çarşamba

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart 2013 yılında bir kadınlar günü daha coşku ve heyeanla kutlanacaktır. Çeşitli etkinlikler yapılacak, paneller düzenlenecek, kadınlar söylem ve vaatlerin ışığında her sene olduğu gibi bu sene de geleceğe umutla bakmaya devam edecektir. Her özel gün gibi bu günde de kadınların değerinin sadece bir gün anılması şimdiye kadar bana hep şekilcilik gibi gelmiştir. Halbuki kadın konusunda pek çok detay sadece bir gün değil, sürekli hatırlanması gerekecek kadar önemlidir. Öncelikle kadının doğasından gelen ayrıcalıkla cefakar ve vefakar yapısı ile eşini, çocuğunu ve evini kanatlarının altına alarak korumaya çalışması unutulmamalıdır. Kadınları yılın sadece bir günü hatırlayıp da onların aile ve toplum üzerindeki yerlerini, yaşadıkları; ama dillendiremedikleri sorunlarını sadece o gün konuşmak hiç yeterli değil. Onların önem ve değerini, yaşantımızdaki yerlerini, vazgeçilmez olduklarını, onları sadece bir gün ön plana çıkarmakla vurgulayamayız. Tek bir günde onların hak ettiği kazanımları ödemiş olmalıyız. Bugün hala kadınların çoğu eş, meslek seçimi ve siyasi seçimler konusunda kendi kararıyla hareket edemiyor. Kadın cinayetlerinin azalması gerekirken artması, eşleri tarafında ölüm fermanı verilen kadınlarımızın korunmak için feryatları birçoğumuzun içini sızlatmaktadır. Bu nedenle, her şeyden önce cinsiyet ayırmı yapmadan kadınların insan haklarından yararlanmaları sağlanmalıdır. İnsan hakları herkese neleri sunuyorsa kadınların kadınların da bu haklara sahip olması gerektiğinin kabulü bir günle sınırlı kalmamalıdır. Kadınların da bu kazanımların zaten haklı olduğunu, sadece insan oldukları için her yerde herkes için geçerli olan hakalra sahip olduklarını, kendi değerlerinin farkına varıp içlerine sindirmeleri, kabullenmeleri gerekir. Onlar da bu kabul ve farkındalıklar neticesinde olumlu gelişmeler yaşayabilir; iş dünyasında, siyasette ve toplumun her alanında da erkekler gibi özgür ve aktif olarak yer alabilirler. Elbette öncelikle yapılması gereken, kazandığı pek çok hakka kadının alışmasını, kendine gelemsini, haklarına sahip çıkıp tümünü gelecek kuşaklara taşıyabilmesini sağlayabilmektir. Bunun için de pozitif ayrımcılık yaparak kadını topluma kazandırmak gerekir. Bütün renkler hızla kirleniyordu, birinciliği beyaza verdiler diyen Özdemir Asaf da bunu biliyordu demek ki. Atatürk'ün isteğiyle dünyada seçme ve seçilme hakkını ilk alanlardan biri olan Türk kadınına bu sayede birçok alanda özgürlük getirilmiştir. Ancak bu hakların belki de kolay kazanım olması nedeniyle değeri ve önemi bilinememiştir. Bilinçli, çağdaş ve sağlıklı bir toplum için, kadınların haklarının farkına varmalarına ihtiyaç duyduğu tartışılmaz bir gerçektir. Aynı şekilde İstikbal Göklerdedir diyen Atatürk ilk kadın pilotun üretilmesi için talimatı vermiş ve aynı yıl Sabiha Gökçen ilk kadın pilotumuz olarak üretilmiştir. Toplumun %50'sinin eşi, diğer %50'sinin de doğruanı olan ve evini idare ederek iyi bir yöneticilik rolünü üstlenen kadının başaramayacağı iş yoktur. Yeter ki onlara fırsat tanınsın. Sağlıklı, mutlu, başarı dolu ve müzik dinleyerek nice 8 Mart'lar dileğiyle dünya kadınlar günü kutlu olsun...

Read more...

Copyright 2009 e-okul. Hakkı varsa saklıdır.

Üste GİT