e-okul

6 Şubat 2009 Cuma

E-Okul Hakkında

Elektronik Okul (e-okul) operasyonda 1994 yılında Utah öğrencilere ders geniş bir yelpazede sunar oldu. Ek dersler her yıl olarak eklenen faiz ve finansman izin. Elektronik Okul (e-okul) ders ana öğretmenleri ve Utah temel standartları ve hedefleri ile korelasyon vardır geliştirilmiştir. Size heyecan ve gurur Fakültemizde deneyimi tahmin her internet olmak-teslim dersler Elektronik Okul (e-okul) ile sundu.

Biz, açık giriş açık-çıkış müfredat esnek sunuyoruz. Kadar sınıf tamamlandıktan birkaç istisna ile, öğrenciler kendi hızda iş yapabiliriz. Biz öğrenciler, altı ay. Her sınıf tamamlanması beklenmektedir (Tek istisna Fitness ve 7 hafta içinde tamamlanmalıdır. Hayat döneminde sınıflar için) yakın öğretmen çalışın eğer ve altı aylık süre yaklaşıyor sınıf tamamlanmamış olması.

Deneyimler, bir öğrenci olarak, bir kredi için çeyrek kredi veya yaklaşık 200 saat tamamlanması yaklaşık 50 saat kadar harcayacağınızı bize. Öğrencilerimizin tarafından ders titiz ve ihtiyaç adamış; ancak, iş başarı sağlamak çok zor.

Elektronik Okul (e-okul) Kuzeybatı Yetkilendirilmiş Okullar Birliği tarafından akredite olduğunu. Öğrenciler olan Elektronik Okul (e-okul) bir ders tamamlama belgesi ikamet yerel okul için notu ve kredi ile gönderdik dersleri tamamlamak kazanmıştır. Elektronik Okul (e-okul) Utah öğrencilerin kısıtlı bir gruba diploma vermek için: edenler geldi edebiliyor-sadece eğitim, bu okul ve azaldı kendi sınıfında mezun vardır ve bölge tavsiyeler. Ne yazık ki biz out-of vermeyin devlet öğrencilere diploma.

Kayıt Koşulları

Olan Elektronik Okul (e-okul) kayıt isteyen Öğrenciler normal okul danışmanı ile ders onlar almak istediğiniz emin olmak için karşılaması gerekir mezuniyet için ve öğrenci EHS ders için uygun olduğunu kabul edilebilir.

EHS bir öğrenci, World Wide Web erişimi olması ve ya Firefox, Netscape ® ya da Microsoft ® Internet Explorer ile anlayabilirim.

Bir öğrencinin aktif bir e-posta hesabı olmalıdır. Bir öğrenci yeterince üzerinde çalışmak için motive olması gerekir kendi asgari denetim ile.

Süre sınıfları alarak bir öğrenci bir Utah yerleşik olması gerekir.

Hangi notları alabilirim?

Elektroniok Okul için kredi sertifikaları gönderir:

(Not Konut Tedavi Merkezleri de dahil olmak üzere * Utah kamu ve özel okullar)
* Utah ana okul öğrencileri

Öğrenci ikamet durumu, Elektronik Lisesi katılım ve kayıt amaçları için, aşağıdakilerden birini tarafından belirlenir:

1. Öğrencinin custodial ebeveyn veya yasal vasi Utah veya bir * ikamet olmalıdır
2. Öğrenci gözaltında gerekir veya (Utah) Devlet dairesi gözetiminde. veya
3. Öğrenci (as talep belgelerine göre) gösterdiği veya Utah Kod Bölüm 78 altında azat-evli olmalıdır 3a-1001 1005 ile.

Aşağıdaki DON'T kamu okul amaçlı ikamet kurmak veya Utah Elektroniok Okul'nda kayıt için:

* Emlak Utah olarak ait
* Mülkiyet veya bir yaşam alanı kiralık veya Utah olarak kiralanan sürece ana / kanıtlayabilirim yasal vasi, EHS yönetim memnuniyetini için, bu mal / yaşam alanı olan yasal veli ve / veya ana yasal oturma kalıcı.
* Avukat bir güç
Akraba ya da arkadaşlarından "veli" nin * belirtme
* Askeri katılma veya ebeveyn ve kayıt / yasal vasi Utah belirlenmiş olan ebeveyn / yasal vasi sürece (belgelere) birincil yasal ikamet olarak tabi.
Çeşitli amaçlar için Utah vergi * Ödeme.

Elektroniok Okul artık olmayan kredi sunar Utah öğrenci olmayan Utah adreslerine kredi sertifika gönderir.

NOT: Bunu dahil EHS dersleri tamamlamak don't Utah öğrenciler önce Utah Utah ve dışında devam kurs için seçenekleri gözden geçirmek için Amerikan Akademisi ulaşabilirsiniz taşınmak son proctored.

EHS öğrencilerin sınırlı sayıda bir diploması sunuyor. Daha fazla bilgi için lütfen Diploması bölümüne bakın.

0 yorum:

Copyright 2009 e-okul. Hakkı varsa saklıdır.

Üste GİT