e-okul

25 Ağustos 2013 Pazar

İstikbal Aspendos Yatak Odası Takımı

Çocuklara layık güzel bir uyku çekmek için istikbal aspendos yatak odası takımı tam size göre. Uyandığınız an görkemli bir tatlılık sizi bekliyor olacak.

İstikbal Aspendos Yatak Odası Takımı


Aspendos yatak odası takımı tuvalet masası, komodin, tuvalet aynası, şifonyer, puf ve sürgü kapılı gardıroptan oluşan muhteşem bir harmanlamaya sahiptir.
Aspendos başlık: 150, 160 ve 180lik olarak üç çeşit üretilmektedir. Başucu panosu krem rengi, profiller için de ceviz rengi ihtiva etmektedir. Ünite görseli olarak desteklemek maksadıyla deri efekti klapa kullanılmıştır.
Aspendos komodin: İki adet çekmeceye sahip olan komodinin gövdesi ceviz, çekmecelerse bej ve ceviz kullanılmıştır.
Aspendos tuvalet masası: Tuvalet masasıyla takım olarak düşünülmüştür. Raf ve pano aspendos ceviz, raf araları deri efektli klapa ile approve edilmiştir.
Aspendos gardırop: Beş adet kaliteli kapağa saiptir. Gövdesi ceviz, kapaklar ise ceviz bej karışımı dizayna sahiptr. Ortak kapakta klasik şekilde ayna varken diğer kapaklarda ayna bulunmamaktadır. İç diaynına değinecek olursak, sağ kapak kısmında kazaklarınızı koymak için üç tane kısa raf, bir tane uzun raf, bir tane askılık alanı göze çarpmaktadır. Sol kapağın iç tarafındaysa iki tane uzun raf bir tane de askılık bulunmaktadır.
Aspendos sürgü kapaklı gardırop: Kayar kapaklı bir mekanizma sistemi geliştirilmiştir. Gövde kısmı aspendos ceviz, kapaklar ise diğer uzuvlarda oldugu gibi ceviz ve bej harmanlaması ile provize edilmiştir. Kapakta ayna, deri efekti ve fitil ile geliştirme sağlanmıştır. Sol kapak içinde iki tane uzun raf, bir tane de askılık alanı bulunmaktadır.

0 yorum:

Copyright 2009 e-okul. Hakkı varsa saklıdır.

Üste GİT